”Du brukar ju hjälpa stora manliga författare som jag, för fan!”

Jag har aldrig sett Marcus Birro så kränkt och förolämpad som precis alldeles nyss. Helt otroligt!

Vi var några vänner, alla kvinnor, som höll på med en överraskning till min partner (en av er). Marcus Birro kunde inte över huvud taget acceptera att han inte fick komma in och kolla på vad vi höll på med. Han var helt jävla rasande och försökte med våld ta sig in för att se. 

Sekretessen kring förberedelserna av presenten var stenhårda och gällde alla, men Marcus blev så jävla arg. Han skrek att vi var ”fittmaffia”, ”horor” och att det var ”så jävla typiskt” att en ”känd man som jag hoppas på på det här viset och stängs ute”, eftersom det ”händer hela tiden, alla är emot mig!”.

Han slet nästan skjortan itu och råkade i sin rasande fart (bort från det hemliga rum där vi andra satt med överraskningen) knuffa till en kvinna nedanför en trappa. Båda trillade baklänges ner över ett bord fullt av porslin som gick i tusen bitar. Där låg de båda och Marcus Birro började hojta till någon annan tjej att hon borde hjälpa honom, hon ”brukar ju hjälpa stora manliga författare som jag, för fan!”.

Sedan gick jag därifrån och skakade på huvudet. Samma sak gjorde en reporter från Aftonbladet som genast började skriva på något scoop kring hela grejen. 

Nästan synd att det bara var en dröm.

This entry was posted in Gäst hos verkligheten, På tal om ingenting and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to ”Du brukar ju hjälpa stora manliga författare som jag, för fan!”

  1. Lisa says:

    Haha! En sekund från att börja googla Marcus Birro + VKM ;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>