Mail till ABF

​Hej ABF

Jag undrar hur ni tänkte när ni lade en bild på lax som illustration till kursen “Vegetarisk matlagning” i Malmö? Kan ni vara vänliga att ändra bild och sluta sprida uppfattningen om att fisk och skaldjur ingår i en vegetarisk kost? Tack! Det är otroligt irriterande och även försvårande för oss som verkligen är vegetarianer och veganer när fisk gång på gång nämns som något som skulle kunna vara ett alternativ för oss. Fisken är ingen växt, tro’t eller ej. Jag hoppas verkligen inte att ni lär ut hur man tillagar fisk inom ramarna för den “vegetariska” matlagningskursen.

Med vänlig hälsning

Gisela, Malmö

This entry was posted in Gäst hos verkligheten and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Mail till ABF

  1. Ante says:

    Nyfiken på deras svar! Eller om kursen försvinner från deras program på grund av brist på inspiration, nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>